20 Aralık 2011 Salı

HALK BANKASI UZMAN YARDIMCISI SINAV İLANI (19.11.2011-11.01.2012)

Halkbankası fakülte mezunları arasından uzman yardımcısı alacak. Sınav 4 Mart 2012 tarihinde yapılacak. Sınava giriş ücreti 45 liradır. 19 Aralık 2011-11 Ocak 2012 tarihleri arasında başvurulmalıdır.
T. HALK BANKASI A.Ş.
 UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS)
 GİRİŞ SINAVI
 Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam edilmek üzere, Uzman Yardımcıları alınacaktır.
Alınacak Uzman Yardımcıları, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon’da istihdam edilecektir.
Uzman Yardımcıları (Mühendis) ise sadece Ankara, İstanbul ve İzmir’de istihdam edilecektir.
Gazi Üniversitesi tarafından 04 Mart 2012 Pazar günü yapılacak olan Uzman Yardımcısı Giriş Sınavına başvuran adaylardan, sınav maliyeti olan 45.-TL sınav ücreti tahsil edilecektir (Adaylardan talep edilen sınav ücretinin tamamı sınav hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla Banka tarafından Gazi Üniversitesi'ne gönderilmektedir). Sınav ücreti 19 Aralık 2011 Pazartesi günü saat 09.00’dan 11 Ocak 2012 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar T. Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın TC Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile ev veya cep telefonu bilgileri verilerek yatırılacaktır. EFT ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir.
6.1. Uzman Yardımcısı için;
· Yazılı sınav tarihi itibariyle, üniversite ya da fakültelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olmak,
6.2. Uzman Yardımcısı (Mühendis) için;
 · Yazılı sınav tarihi itibariyle, Mühendislik Fakültelerinin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olmak,

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN!!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sınav için 4 yıllık mezun olmak şart mı? ben 4. sınıf işletme öğrencisiyim. son senesi olanlar da sınava girebilir mi?

nur dedi ki...

şimdi sınav mart ayında yapılacak kazanırsanız şayet mülakatlar en gec mayısta olur sizin mezuniyetiniz haziran gibi olursa yetişmez tabiki..