4 Şubat 2012 Cumartesi

İŞ BANKASI SINAVI HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar sizlere iş bankası personel alım sınavlarında uygulanan sınav şeklinden bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz iş bankası yeni bir memur alım sınavı açtı, bu sınavı bölgesel bazda açmıştır. İş bankası personel alım sınavları genellikle 1 saat içerisinde yapılmaktadır. Her bölge kendi içerisinde sınav yerlerine ayrılır ve buralarda kişiler birer saatlik sınavlara tabi tutulur. İş bankası sınav soruları ise genellikle matematik ağırlıklı ve mantık sorularıdır. Bir saat içerisinde sizden en az 45 en fazlada 60 adet soru cevaplamanızı isterler. Bu soruları cevaplarken hız çok önemlidir. Matematik soruları, türkçe soruları ve mantık soruları ağırlıklı gelir, sizlere sınavın mantığını kavramanız için örnek verebileciğim ALES sınav sorularıdır. İş bankası sınav soruları sizlerin orta kolaylıkta cevaplayabileceğiniz sorulardır. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Tüm adaylara BAŞARILAR...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

peki türkçe soruları nasıl çıkıyor ve bu aleste ki mantık sorularını mı kastettin yoksa tümünü. bide tşkr ederim bilgilerin için..

nur dedi ki...

türkçe sorularıda ales türünde çıkıyor. şu tip sorular vardırya ayşe fatma mehmet verilir bunların karşılarında bir denkleşme verilir, sonra soru gelir. öyle dil bilgisi falan yok. ales mantık soruları türünde hepsi.