8 Şubat 2012 Çarşamba

AİLE VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 3 sosyolog, 156 sosyal çalışmacı, 43 psikolog, 56 fizyoterapist, 10 diyetisyen, 38 çocuk gelişimcisi, 76 hemşire, 24 sağlık memuru, 52 öğretmen ve 22 din görevlisi alacak.

4 Şubat 2012 Cumartesi

İŞ BANKASI SINAVI HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar sizlere iş bankası personel alım sınavlarında uygulanan sınav şeklinden bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz iş bankası yeni bir memur alım sınavı açtı, bu sınavı bölgesel bazda açmıştır. İş bankası personel alım sınavları genellikle 1 saat içerisinde yapılmaktadır. Her bölge kendi içerisinde sınav yerlerine ayrılır ve buralarda kişiler birer saatlik sınavlara tabi tutulur. İş bankası sınav soruları ise genellikle matematik ağırlıklı ve mantık sorularıdır. Bir saat içerisinde sizden en az 45 en fazlada 60 adet soru cevaplamanızı isterler. Bu soruları cevaplarken hız çok önemlidir. Matematik soruları, türkçe soruları ve mantık soruları ağırlıklı gelir, sizlere sınavın mantığını kavramanız için örnek verebileciğim ALES sınav sorularıdır. İş bankası sınav soruları sizlerin orta kolaylıkta cevaplayabileceğiniz sorulardır. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Tüm adaylara BAŞARILAR...

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM SINAVI

Bankamızda Memur pozisyonunda görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere, 25 Şubat 2012 Cumartesi günü Bölgesel  Memur Alım Sınavı düzenlenecektir. Sınava başvurular 16 Şubat 2012 Perşembe günü saat 09:00’a kadar kabul edilecektir.  Başvuru koşulları ve sınav hakkındaki bilgilere ulaşmak için lütfen ilgili bölgelerin üstüne tıklayınız.

İş bankası personel alımı açmıştır. Sınav müfredatı ile ilgili soru sormak isteyenler yorumlarının yazabilir.
BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!!!